Psykoterapi

Psykoterapi og parterapi //

Har du brug for hjælp til at komme videre?

Professionel parterapi

Parterapi er for par der ønsker at forandre fastlåste mønstre og herved arbejde på at udvikle parforholdet i en mere positiv retning med støtte fra en udenforstående fagperson.

I står måske som par i en krise og har brug for hjælp til at genetablere kontakten med hinanden. I er måske kommet så langt væk fra hinanden, at I overvejer, om I overhovedet skal blive sammen. 

I parterapi får I mulighed for at lærer nye måder at kommunikere, forandre og fordybe parforholdet på, samt opnå nye indsigter om jer selv og jeres partner. Der vil være fokus på jer som par og på de relationsmønstrer, som I har skabt i fællesskab.I parterapien bliver I trænet i at blive bedre til at lytte.

Når vi forelsker os i et andet menneske, vælger vi ofte en partner som komplementerer os selv, hvilket kan betyder, at der er forskelle i vores behov og måder at agerer på i livet. Disse forskelle kan senere give visse udfordringer i parforholdet, som kan være vanskelige at gennemskue og håndtere. Disse forskelligheder kan dog vendes til en styrke, hvor I vil kunne lære af hinanden.

Parterapi vil kunne rede parforholdet og vil betyde en positiv forandring og fordybelse i måden at være sammen på. Parterapi kan være en øjenåbner, hvor I lærer jer selv og jeres partner at kende på en helt ny måde. Parterapi kan forebygge kriser og skabe nogle bedre samlivsmønstre.

En par-session er 90 minutter. For nogle par vil få sessioner være nok, for andre par vil det være en god ide med flere sessioner. Alt efter den situation, som parret står i.

Du kan ringe alle dage og tidspunkter!

Kontakt mig uforpligtende på 2621 5786 - eller klik her

Praksis i København og Sorø
Da jeg har har praksis på Vesterbrogade København og i Sorø, kan I selv frit vælge hvilke af stederne parterapien skal foregå.

Relaterede emner:
Psykoterapi