Arbejds-relateret udfordringer

Ønsker du udvikling på det personlige og arbejdsmæssige område? //

Vil du gerne sætte fokus på, hvordan du vil kunne trives bedre arbejdsmæssigt?

Eksamensangst og stress

Forbinder du eksamen med hovedpine, mavepine, hjertebanken, appetitløshed og problemer med at huske? Så lider du måske af eksamensangst, og det kan være ødelæggende for din præstation til eksamen. Dybest set handler eksamensangst om angsten for at præstere, angsten for at blive vurderet, fejle eller ikke at kunne huske.

Men ved hjælp af forskellige metoder, kan du lære at håndtere din angst for at skulle præstere.

Angsten for at præstere til eksamen eller i klasselokalet kan hos nogle blive så stort et problem, at det kan være svært at komme gennem dagen på studiet. Det er med til at skabe et psykiske pres, som kan fører til stress.

En undersøgelse gennemført af Djøf i 2012 viser, at næsten hver anden studerende beskriver sig selv som stressede i hverdagen. Det er et rigtig højt tal og hænger muligvis sammen med det øgede pres, der ligger på studerende i dag. Der findes heldigvis nogle redskaber til at håndtere stress. Det er vigtigt at reagere på de forskellige symptomer, for det kan have store konsekvenser at ignorere dem. 

Du kan ringe alle dage og tidspunkter!

Kontakt mig uforpligtende på på 2621 5786 - for at høre mere om hvordan du kan få kureret din eksamensangst  - eller klik her

Behandlingen af din eksamensangst kan foregå i min praksis i Sorø eller min praksis i København. 

Relaterede emner:
Psykoterapi