Psykoterapi

Psykoterapi og parterapi //

Har du brug for hjælp til at komme videre?

Depression og psykoterapi

Depression - Symptomer og årsag
Typiske symptomer på en depression er nedtrykthed, manglende lyst og interesse samt træthed. Man kan også have søvnproblemer, svært ved at koncentrere sig eller mangle appetit.

Når man er deprimeret, ændres den måde man tænker på, og de negative tanker får meget plads. At klare hverdagens opgaver kan være svært at overskue. Nogle har svært ved i det hele taget at fungere.

Årsagen til en depression kan være forskelligt. Det kan være negative livshændelser, der indtræffer. Mange bliver også deprimeret uden nogen egentlig årsag og her kan det være forskellige faktorer der spiller ind så som vores gener, opvæksen fysiske sygdomme eller andre påvirkninger, som kan være med til at disponere til at blive ramt af en depression.

Behandling med psykoterapi
Gennem psykoterapi kan du få hjælp til at undersøge og bearbejde de underliggende årsager til, at du bliver ramt af en depression. Denne proces og viden kan hjælpe dig til at få en bedre indsigt og forståelse for dig selv og kan være med til at kunne ændre dine handlemåder fremadrettet

Du kan ringe alle dage og tidspunkter!

Kontakt mig uforpligtende på 2621 5786 - eller klik her

Praksis i København og Sorø
Da jeg har har praksis på Vesterbrogade København og i Sorø, kan I selv frit vælge hvilke af stederne psykoterapien skal foregå.

Relaterede emner:
Psykoterapi - Angst - Stress