SUSANNE CHRISTENSEN

Certificeret parterapeut og psykoterapeut MPF
“Uddannelse og erfaring er vigtigt for at kunne arbejde professionelt med klienter. Jeg har arbejdet med psykoterapi og parterapi i mange år og har en solid uddannelse bag mig.”

Specialist i:

• Individuel terapi
• Parterapi
• Gruppeforløb for mænd og for kvinder
• Undervisning i kommunikation i parforholdet
• Undervisning i hvordan beholder man gnisten i parforholdet
• Undervisning om erotik i parforholdet

Uddannelsesmæssig baggrund:

• Cand. mag. pæd. psyk.
• Psykoterapeut MDF
• Efteruddannelse i parterapi og certificeret i Imago parterapi
• Efteruddannet i familieterapi
• Efteruddannet i sexologi / seksualitet


Professionalisme Fortrolighed Kommunikation


Kontakt mig
Parterapi

Professionel parterapi Sorø //

Har I brug for hjæp til jeres parforhold?

Parterapi

Hvorfor vælge parterapi?

Kernen i parterapien er at forstå konflikterne som en udviklingsmulighed og ikke som en svaghed i parforholdet. Vi har alle konflikter, og parterapien er en proces som guider dig og din partner ind i en dialog omkring de svære temaer imellem jer.

Parterapi hos mig bygger på den viden, forskning, og indsigt der findes om hvordan vi som mennesker har meget tilfælles i den måde, vi fungerer på i en nær relation.

Hvis vi er fortvivlede, kede af det, fastlåste, desperate, ikke føler os set, hørt, anerkendt og måske ikke elsket eller måske blot trænger til, at der skal ske en udvikling, kan det være hensigtsmæssigt at søge professionel hjælp hos en parterapeut.

Når et par søger hjælp til sit parforhold, er man ofte meget sårbar. Beslutningen om parterapi har måske været på vej længe. Måske er det mere den ene end den anden, der synes om ideen. Nogle tænker måske også, at når man ikke selv kan løse det, er det nok fordi, man som udgangspunkt har valgt en forkert partner eller er vokset fra hinanden. Langt de fleste starter deres forhold op på en drøm - en fælles drøm. Så hvad er der egentlig sket undervejs?

Et brud er sjældent lykkeligt, selv om det kan føles som en lettelse. Langt de fleste brud er også præget af megen smerte og stor sorg. Det fortæller også noget om at opgive noget man egentlig gerne ville.

Vores hjerne er elastisk og istand til at lære nyt. Hjernen er også en gennembearbejdet størrelse, og mange af de mønstre den har lært, vil tage tid at ændre, men mange vil allerede efter første parsession mærke en anden måde at mødes i parforholdet på. Måske en måde som har været savnet.

Hvorfor vælge en professionel parterapeut

En professionel parterapeut har en solid uddannelse og erfaring bag sig. Dvs. en grunduddannelse som psykolog eller psykoterapeut samt efterfølgende en efteruddannelse og certificering som parterapeut. Derudover en del erfaring med at arbejde med par. Dette er nødvendigt for at kunne arbejde på et professionelt niveau med klienterne. (læs mere under emnet Susannec øverst på forsiden) 

Titlen som parterapeut er ikke en beskyttet titel, så derfor vil jeg anbefale dig, at du ser dig godt for, inden du vælger en parterapeut. Se på uddannelseniveauet, som beskrevet ovenfor og på prisen. Kvalitet/erfaring og pris hænger her ofte sammen.

Kontakt mig uforpligtende på 2621 5786 - eller klik her

Praksis i Sorø
Min praksis er i Sorø på Vestsjælland.

Relaterede emner:
Psykoterapi