Det siger mine klienter om mig

Professionel rådgivning

Min kone og jeg begyndte i parterapi hos Susanne og havde en del sessioner der. Jeg følte, at jeg havde brug for nogle sessioner alene med Susanne, som jeg følte mig tryg ved. Det var heldigvis en mulighed. Jeg har haft en svær opvækst med forældre der drak. Jeg er blevet klar over, hvor meget dette svigt i min barndom har påvirket mit liv indtil nu. Både mit personlige liv og mit arbejdsliv. Jeg har gennem årerne arbejdet rigtig meget – for meget. Jeg var ikke meget hjemme hos min familie og når jeg var der, var jeg træt og irritabel. Min kone havde det svært med min vrede, som jeg i dag har fået en forståelse for hvad handlede om og herved fået styr på. I forløbet med Susanne arbejdede vi meget med, hvad det handlede om, at jeg havde brug for at arbejde så meget og være så dygtig. Hvordan det er at have succes gav mig en følelse af værdi, som jeg havde svært ved at finde andre steder i mit liv. Hvordan kunne jeg som direktør i en af Danmarks største virksomheder have så dårligt et selvværd, som det jo handlede om. Alt samme relateret til min opvækst, hvor mine forældre ikke har været der og støttet mig, så jeg kunne udvikle et godt selvværd. I dag hviler jeg meget mere i mig selv – takket være samtalerne hos Susanne. Jeg er ikke på samme måde afhængig af bekræftigelse af at være dygtig på jobbet. Jeg arbejder mindre nu og har et større fokus på familien og mit parforhold. det føles rart og jeg ved også, at jeg vil fortsætte hos Susanne. En kæmpe anbefaling herfra

Super kompetent terapeut

Susanne er en super kompetent terapeut med en meget alsidig viden, der sætter hende i stand til at favne bredt. Derudover er Susanne meget dygtig til sit håndværk. Hun er smadder behagelig og imødekommende, og jeg vil altid anbefale hende.
Sanne

Hjertelig tak

Kære Susanne Vi har gjort brug af de metoder, som du gav os og vi må med rette sige, at vi har fundet ind til hinanden igen. Vi håber, at vi må gøre brug af dig igen, hvis det skulle blive aktuelt. Af hjertet.
Lene og Christian

Fortrolighed

Jeg synes, at det var trygt at være i Susannes “hænder”. Hun forstod mig og kunne sætte sig ind i min situation. Susanne gav mig rigtig mange redskaber til at håndtere mine tanker og handlemønstre og en god forståelse for min sensitivitet. Jeg fik sat ord på det, som jeg ikke har kunnet tidligere. Susanne er et varmt og dejligt menneske, som vil det bedste for mig. Jeg fik gennem terapien indsigt i min situation nu, som har forbindelse med min fortid. Susanne er rigtig dygtig til at komme helt ind bag ved og grave dybt på et tryg og fin måde.
Sandra

Vores anbefaling

Susanne er så god til at lytte, at man efter hver session har fået sagt det, men ikke vidste, man havde på hjerte og går derfra med ro i sindet. Det er alle pengene værd, så hvis I har noget at tumle med, er det bare om at komme af sted.
Nils og AnneMette

Stor professionel viden og ekspertise

Som terapeut er Susanne rolig, nærværende og autentisk. Her er du i gode hænder fra start til slut. Hun er super kompetent, dygtig og har stor professionel viden og ekspertise – både som individuel terapeut og som parterapeut. Etikken er i højsæde, hvilket er ekstremt vigtigt og det er noget, jeg sætter stor pris på.
Mette

En ny måde at se hinanden på

Vi har gennem en periode været i parterapi hos Susanne. Vi oplevede begge, at det var en udfordrende og energikrævende proces, men også en øjenåbner og meget lærerigt. Vi har gennem terapien haft mulighed for, at få et større kendskab og forståelse for hinandens forskelligheder og derved kunne se hinanden med nye øjne, hvilket har været rigtig godt for os og givet os mere lyst til at være sammen som par. Vi kan meget positivet anbefale parterapi hos Susanne.

Parterapi

Vi kontaktede Susanne fordi, at vi fik hende anbefalet af et vennepar, som havde været i parterapi hos Susanne. Da vi var hos Susanne første gang var hun hurtig til at gennemskue, hvad det var, der gik galt i vores forhold. Vi har i den periode, hvor vi var i parterapi fået et meget bedre kendskab til, hvorfor vores problemer opstår og hvad vi selv kan gøre for at blive bedre til at tale sammen uden at der opstår en konflikt. Vi har været i parterapi seks gange, men bliver sandsynligvis ved med at komme hos Susanne, når vi synes, at vi trænger til at få talt om tingene.

Parterapi hos Susanne

Vi kan helt klart anbefale parterapi hos Susanne. Susanne er et meget varmt menneske, som hurtigt kunne sætte sig ind i de problemer, som vi havde, da vi kom første gang. Vi har gennem en længere periode været i parterapi, hvor vi hver gang fik et rigt udbytte af samtalerne. Parterapien har hjulpet os rigtig meget mht. de problemer vi havde i vores forhold
Hanne og Ole

Et næsten nyt parforhold

Vores parforhold led under meget store problemer, da vi kom i parterapi første gang. Gennem en del besøg hos Susanne samt hårdt arbejde på at forandre dårlige vaner og kommunikation, lykkedes det os at redde vores ægteskab. Vi bliver sikkert ved med at komme hos Susanne en gang imellem, når der er behov for det. Vi valgte parterapi hos Susanne, fordi hun er en meget erfaren parterapeut.